Jedálny lístok

PONDELOK

17.2.2020

polievka:

Kelová (A:  múka)

hl. jedlo Bratislavské bravčové pliecko, cestovina (A: mlieko,múka)
jedlo na obj.:

Koložvárska kapusta, zemiaky  (A:mlieko)

Pené s tuniakom, paradajkami a olivami  (A:múka,ryby)

UTOROK
18.2.2020
polievka: Fazuľková (A:múka,mlieko )
hl. jedlo: Kapucínsky guľáš, knedľa (A: mlieko, vajce,múka)
jedlo na obj.:

Grilované kuracie prsia so zeleninovým kuskusom (A:múka)

Špagety carbonara, ovocie (A:múka,vajce)

STREDA

19.2.2020

polievka: Hovädzia  (A: múka, zeler)
hl. jedlo: Bravčový rezeň vo vajci, zemiaky, šalát zeleninový (A: múka, vajce, mlieko)
jedlo na obj.:

Morčací rezeň s pažitkovou omáčkou, ryža  (A:mlieko, múka)

Sýrové lievance, zemiaky, tatarská omáčka (A: múka, mlieko,vajce)

ŠTVRTOK

20.2.2020

polievka: Oravská kapustnica (A:múka)
hl. jedlo: Pečené kuracie stehno, žemľová plnka, ryža (A:mlieko, vajce, múka)
jedlo na obj.:

Prírodné bravčové rebierko, štuchané zemiaky, kyslá uhorka (A:múka)

Pečené buchty s tvarohom a marhuľou, biela káva (A: múka, vajce, mlieko)

PIATOK

21.2.2020

polievka: Zeleninová so strúhaním (A:múka)
hl. jedlo: I.Vyprážané rybie filé, zemiakový šalát (A: ryby, múka, vajce, mlieko)
II. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát  (A:vajce,múka, mlieko)

 

Jedlo na objednávku hlásiť deň vopred do 13.00 hod.!

Zodp. vedúci:  Ján Špuler                      POLIEVKA: 1,00€
Hlavný kuchár: Ján Špuler 
          HLAVNÉ JEDLO
: 3,00€  

 tel. číslo : 0917 968 315         MENU DŇA: 3,80 €

Výdaj a  rozvoz stravy: Po- Pi od 10:00-13:00