Jedálny lístok

PONDELOK

20.1.2020

polievka:

Hrachová s údeným (A: múka)

hl. jedlo Frankufurtská hovädzia pečienka, ryža (A: múka)
jedlo na obj.:

Plnená tortila s kuracím mäsom (A:múka,mlieko)

Bryndzové halušky, zakysanka (A:múka,vajce, mlieko)

UTOROK
21.1.2020
polievka: Držková (A:múka ) Rascová s vajcom (A:múka, vajce)
hl. jedlo: Kurací perkelt, halušky (A:vajce,mlieko, múka)
jedlo na obj.:

Francúzske zemiaky, čalamáda(A:múka, vajce)

Pudingová žemľovka  (A:múka,vajce,mlieko)

STREDA

22.1.2020

polievka: Slepačia (A: múka, zeler)
hl. jedlo: Vyprážaný karbonátok, zemiaková kaša, uhorkový šalát (A: múka, vajce, mlieko)
jedlo na obj.:

Pečené kuracie kridielka, ryža, kompót  (A:múka)

Filé na masle s grilovanou zeleninou, zemiaky (A:múka, mlieko, ryby)

ŠTVRTOK

23.1.2020

polievka: Zemiaková kyslá s vajcom (A:mlieko, vajce, múka)
hl. jedlo: Pečené pliecko, dusená hlávková kapusta, knedľa (A:vajce,mlieko, múka)
jedlo na obj.:

Kuracie nugetky, hranolky, dressing  (A: vajce, mlieko,múka)

Cuketové placky so syrom a dressingom  (A: múka,mlieko, vajce)

PIATOK

24.1.2020

polievka: Zeleninová so strúhaním  (A:múka)
hl. jedlo: I. Vyprážaný karfiól, zemiaky, tatarská omáčka (A:múka, vajce, mlieko)
II. Mexický guľáš, ryža  (A:múka, mlieko)

 

Jedlo na objednávku hlásiť deň vopred do 13.00 hod.!

Zodp. vedúci:  Ján Špuler                      POLIEVKA: 1,00€
Hlavný kuchár: Ján Špuler 
          HLAVNÉ JEDLO
: 2,70€  

 tel. číslo : 0917 968 315         MENU DŇA: 3,50 €

Výdaj a  rozvoz stravy: Po- Pi od 10:00-13:00